Vandaag de dag staan de virtuele events centraal en daar denken wij uiteraard graag in mee! Graag laten wij jullie kennismaken met onze nieuwste items.

Onlangs hebben wij een eigen studio geopend; Studio Koolhaas Concepts! Een sfeervolle ruimte voorzien van een grote studiotafel welke plaats biedt aan meerdere gasten.

Afhankelijk van de gewenste opstelling zijn er meerdere mogelijkheden, uiteraard op basis van de 1,5 meter afstand maatregelen. Onze studio tafel is momenteel gebaseerd op 5 gasten aan tafel. Naast een studiotafel beschikt de ruimte ook over een comfortabele lounge en gezellige bar. De ruimte is tevens voorzien van de technische voorzieningen voor online events. 


Naast een eigen studio hebben wij verschillende studio settings voor op locaties, variërend van studio (sta)tafels tot huiselijke banken en fauteuils.

Liever een geheel witte studiotafel of toch in combinatie met hout? Een open uitstraling of liever meer afgesloten tafels?

Bekijk onze Studio Settings voor de mogelijkheden en meer informatie!

 

Speciale verzoeken kunnen uiteraard met ons overlegd worden. Neem contact met ons op via 0180-310261 of mail naar sales@koolhaasconcepts.nl. 

Contact
Bezoekadres
Verbindingsweg 10
2914 LH Nieuwerkerk aan den IJssel
Nederland
U bent van harte welkom om op afspraak een bezoek
aan onze showroom te brengen.